Uthyrning

Låt oss veta vad som är på gång, ring eller skicka mail och berätta.
Även på mycket kort varsel kan vi leverera specifika och unika paketlösningar inom ljud, ljus och bild, även mobila hörslingor som täcker över 600 kvadratmeter finns, digitalt eller analogt, med eller utan sladd.
Hör av er så hittar vi på något.

Konsertsystem.
Ett flexibelt line array på över 20 000 watt till festivaler eller större fester, den kan även “hackas ner” till 4 st stackar om vardera 6000 watt för att passa in i en clubmiljö eller varför inte förse två st mellanstora festivaltält med konsertljud. Möjligheterna är många, dessutom kan den tjänstgöra som ett 5.2 system i en tillfällig bioanläggning.

Rally riggen.
“Rally riggen” är en helt hornladdad 3vägs högtalarkonstruktion som bygger på att ljudet har extremt bra kastlängd och som spelar riktigt starkt, den håller inte samma höga ljudkvalitet som ett line array men det behövs inte heller eftersom att högtalarna kommer att omges av en hög bullernivå i form av motorer som varvas till sitt yttersta och fordon som susar förbi i hög fart. Det behövs oftast inte ett dyrt och välljudande konsertsystem för att göra detta jobbet, spara mellanskillnaden till snacks istället.

Trubadur/talanläggning.
Det finns även mindre ljudsystem för uthyrning som inte är så avancerade, dessa kan placeras ut på golvet som monitorer eller monteras på stativ och fungera då bra som talanläggning för en mindre samling människor, ute som inne.
Detta enklare alternativ kan kompletteras med en eller flera baslådor och kommer då även fungera bra utomhus för trubaduren eller den lilla trädgårdsfesten.

Ring eller maila oss så sätter vi ihop ett paket som passar för er.
Har ni mer specifika önskemål om bild eller ljus så hör av er.