Försäljning

Ni vet väl om att även ni som privatperson kan fynda ljud och bild -teknik genom att maila oss era önskemål. (Klicka här för kontakt)
Har ni ett projekt på gång så berätta lite grundläggande om projektet så hör vi av oss om hur vi kan stå till tjänst.

Vi har ett mycket stort utbud av hörlurar, både för DJ:s, studiomiljö, live eller street. Priser från dryga hundralappen till +30 tusen.
För den riktigt kräsne HIFI entusiasten så finns flera alternativ att välja mellan. Och om ni för övrigt kör Ferrari till vardags och vill köpa nya högtalare att ställa hemma vid flygeln så har vi även ordentligt påkostade ”hemmahögtalare” för den som är beredd att betala en slant.

Går ni i tankar på att bygga hembio så har vi förstärkare, högtalare, projektorer och motordrivna dukar i från mellan klassen och uppåt. Kanske vill ni även lyxa till det med ett styrsystem i ert nya biorum, programmerat och klart från välkända Crestron kan vi även hjälpa till med. Skicka oss en skiss på hur ni har tänkt er och skriv ner era önskemål.

Det finns ett enormt sortiment av skärmar på marknaden, det som vi kan erbjuda kommer mestadels från Samsung och Panasonic samt tillbehör till dessa. Det finns ett brett spann på vad skärmen är tänkt att användas till. En 24/7-skärm är byggda för att vara igång dygnet runt bl.a för att visa avgångstider på flygplatser eller i matvarukedjor för att presentera menyer och reklam på mm.
Är ni på jakt efter en liten 12 volts skärm till att ha i båten eller kanske en 65 tums touchskärm till konferenssalen, eller kanske något mitt emellan? Hör av er, kolla läget, oftast gömmer sig fina och låga produktpriser om man kan tänka sig att handla en utgående modell.

Bygger ni egna högtalare så tveka inte en sekund att höra av er, här har vi mycket erfarenhet av egna projekt som vi gärna delar med oss av, vi kan ordna fram nästan allt från små billiga element till riktigt stora 21 tums basar med 6 tums talspole som kan flytta kopiösa mängder med luft. Låt oss vara en del i ditt byggprojekt.

Vi säljer även notställ, mikrofonstativ och mikrofoner. Kom ihåg att aldrig snåla in på valet av mikrofon, detta är första länken i ljudanläggningens kedja och är nog så viktig. Hos oss köper ni Sennheiser, SHURE och AKG m.fl.

Ljud och Ljuskontakten jobbar med ett brett produkt sortiment, mestadels av pro audio produkter, av kvalitetsskäl. Det är ju det mest seriösa mot våra kunder. Vårt utbud kommer alltså inte att tilltala alla, men frågar man inte så får man inte veta. Kanske har vi just prissänkt den produkt som intresserar dig? Välkommen att kontakta oss!