Ljud och Ljuskontakten är beläget mitt i Skåne och erbjuder professionella uppsättningar av ljud, ljus och bild för er live-produktion eller installation. Vi jobbar med allt från små diskreta ljudanläggningar för konferenser, bröllop, trädgårdsfester och studentflak mm, till de stora livekonserterna med flera band och en produktion att minnas och nynna till.

Ljud och Ljuskontakten installerar ljud- och bildteknik efter mycket specifika önskemål, oavsett om det är i en K-märkt kyrka, ett gym eller badhus så kan ni lita på oss.

Vi utför även felsökning med åtgärd i redan befintliga installationer, ibland kan tekniken behöva en "vitaminkur".

Mattias Andersson är certifierad hörslingeinstallatör och jobbar enligt standarden i IEC60118-6. Han är även utbildad och godkänd ställningsbyggare enligt kraven i AFS-2013:4 samt innehar YKB som krävs för yrkesmässig transport på väg, med fordon på över 3,5 ton.

Under åren har vi bland annat jobbat med Pernilla Andersson, Vocal 6, Roger Pontare, Gunhild Carling, My Remorse, Marika Willstedt, Linda Bengtzing, Christer Sandelin, Ulf Christiansson, Stacy Kent, Scott Hamilton, Frantic Five, Wille Crafoord m.fl.

Installationer som vi jobbat med är bl.a

-Lunds Konsertlokal i Lund.

-Amiralitetskyrkan i Karlskrona.

-Heliga Trefaldighets Kyrkan i Kristianstad.

Vi har ett nära samarbete med bl.a Sontax som vi gör mycket kyrk-ljud åt.