Live

Inget jobb är för litet. Stora konserter med tusentals besökare eller små fester i trädgården, alla behöver de bra ljud. En talanläggning när ni vill nå ut med ert budskap på torget, de stora bashögtalarna till er 40-årsfest, ljud och ljus för ert bröllop.

Bl.a. har vi varit inblandade i arbeten med: Europede, Torsjö-live, Hovturnén, Turné/Varieté, SVT och Svenska kyrkan för att nämna några.

Installation

Behöver er lokal en ny ljudanläggning, projektor eller hörslinga?

En installation utförs noga och med fokus på funktion, ergonomi, estetisk placering och som är noga uppmärkt för snabba och smidiga service arbeten.

Efter en utförd installation är anläggningen redo att om önskemål finnes granskas av en oberoende besiktningsman som ni själva kan välja. En installation är en investering som ska hålla i många år.

Att hyra

Automatisering

Konsult och rådgivning

I nära samarbete med svenska genaralagenter och med ett stort kontaktnät har vi mycket goda förutsättningar att kunna säkerställa och tillgodose era önskemål, stort som litet.

Gäller det en helt ny installation av teknik, eller behöver den befintliga anläggningen kompletteras med ny utrustning? Kanske är det så att eran ljudanläggningen faktiskt fungerar rätt skapligt och egentligen bara behöver en ”vitaminkur”? Frågorna kan vara många både från oss och från er, vi jobbar tillsammans för att hitta lösningen som passar er verksamhet bäst.

Inspiration

Övriga Behörigheter

Utbildad och behörig tekniker för att installera hörslingor i enlighet med (IEC 60118-6:1984).

Behörighet att köra personbil med tungt släp (BE), lastbil med släp (C1E), långtradare (CE), truck (MA-system utbildad) samt godkänd YKB.

Godkänd utbildning i byggnadsställning. (AFS 2013:4)